tirsdag den 11. november 2008

Valg af målgruppe

Inden vi valgte hvilken målgruppe vi skulle have til projektet, undersøgte vi hvor der er problemer med usund mad og børn, og hvor omfangsrigt problemet er. Vi fandt en artikel, der fortalte at danskerne generelt er blevet bedre til at spise sundt, men at der stadig er noget vej igen før vi spiser alt den sunde mad vi gerne skulle. Artiklen fortalte, at børn stadig spiser for meget sukker. Den undersøgelse der var blevet lavet for at konkludere dette, fandt vi på nettet, og her så vi at, det specielt var ved mellemmåltider at børn spiste usundt, og at jo ældre børn bliver jo mere usundt spiser de.

Vi har derfor valgt at fokusere på den "ældre" del af mellemtrinet i folkeskolen, det vil sige de 10-12 årige (6. klasse) og for at kunne målrette vores produkt endnu mere, har vi valgt kun at henvende os til drengene. Det er ikke fordi problemet er større hos drengene, men blot fordi at drenge og piger i den alder er meget forskellige, og det er derfor nemmest at rette et spil/hjemmeside/andet til enten pigerne eller drengene, og for at udfordre os selv lidt, valgte vi drengene (da vi selv er tre piger i gruppen).


Herefter valg af målgruppe er vi gået igang med en brainstorm. Hvor vi overvejer hvilke muligheder vi har, og på hvilken måde vi får udnyttet dem til det bedst mulige resultat (Vi vil gå frem efter 46h-metoden).

Ingen kommentarer: